Ναυτίες στην εγκυμοσύνη!

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

εγκυμοσύνη babyΑναρωτιέμαι γιατί ο όρος θέλει τις ναυτίες της εγκυμοσύνης να είναι «πρωινές»!

 

Οι περισσότερες εγκυμονούσες διαπιστώνουν ότι αυτές οι ναυτίες μπορούν να εμφανιστούν οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και μάλιστα δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στο απόγευμα!

Οι πρωινές ναυτίες μπορεί να είναι το χαρμόσυνο μήνυμα μιας εγκυμοσύνης, όμως, για κάποιες γυναίκες δεν είναι και το ευτυχέστερο των συμπτωμάτων!

Αν ανήκετε κι εσείς στη μερίδα αυτή των εγκύων που οι πρωινές ναυτίες τις ταλαιπωρούν, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τους 6 τρόπους με τους οποίους θα καταπολεμήσετε την ναυτία. Πάνω απ’ όλα οπλιστείτε με πολλή υπομονή, φροντίστε να τρώτε όσο πιο τακτικά σας επιτρέπουν οι ναυτίες και φυσικά εάν πιστεύετε ότι το πρόβλημά σας δεν λύνεται, απευθυνθείτε στο γιατρό σας για να σας συμβουλεύσει για το τι πρέπει να κάνετε.

Κατά τα λοιπά, ούτως ή άλλως, είναι σημαντικό να δεχθείτε ότι η καθημερινότητά σας πρόκειται να τροποποιηθεί για τους επόμενους μήνες, αλλά πάντα για καλό! Το έμβρυο σάς ζητά να κάνετε μερικές παραχωρήσεις, ώστε να χωρέσει κι εκείνο στη ζωή σας. Παράλληλα, όμως, η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος κατά την οποία αλλάζετε και συναισθηματικά. Πλέον φέρετε την ευθύνη ενός μικροσκοπικού πλάσματος και ειδικά εάν πρόκειται για το πρώτο σας παιδί, η εγκυμοσύνη είναι το πρώτο βήμα για μια νέα ζωή, στην οποία πλέον είστε τρεις!

Για τα συναισθήματα που θα σας «χτυπήσουν» την πόρτα κάθε τρίμηνο της κύησης θα βρείτε έναν κατατοπιστικό οδηγό στην ενότητα Εγκυμοσύνη. Πάνω απ’ όλα είναι σημαντικό να θυμάστε ότι βιώνετε ένα μοναδικό θαύμα, μοναδικό για τον τρόπο που η φύση δημιουργεί έναν άνθρωπο και μοναδικό γιατί αυτό θα είναι το παιδί σας, δηλαδή ένας υπέροχος συνδυασμός δύο ανθρώπων!

Φιλοσοφήστε το, λοιπόν, το δικαιούστε άλλωστε!

happy baby