Γιορτινή εγκυμοσύνη!

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

εγκυμοσύνη και γιορτέςΤο να συνδυάζεται, κατά χρονική σύμπτωση, η εγκυμοσύνη σας με τις γιορτινές ημέρες είναι θέμα διπλής χαράς!

 

Από τη μια περιμένετε το μωρό σας και από την άλλη οι μέρες είναι γεμάτες μυρωδιές, λάμψη και χρώματα. Ακόμη όμως κι αν νιώθετε «πεσμένη», επειδή φοβάστε ότι το φόρεμά σας δεν θα δείχνει ωραίο λόγω της κοιλίτσας σας ή επειδή θεωρείτε ότι τίποτα δεν σας κάνει, μην πτοηθείτε! Όπως άλλωστε θα δείτε στις βιτρίνες υπάρχουν πλέον μοδάτα ρούχα για την έγκυο. Υπάρχουν ρούχα και αξεσουάρ που θα δώσουν λάμψη και γοητεία στην εμφάνισή σας.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος με πολλές αλλαγές, άλλες εύκολες και άλλες πιο δύσκολες, για να τις δεχτείτε. Γι’ αυτόν τον λόγο εκμεταλλευτείτε τις γιορτινές ημέρες για να ξεκουραστείτε και όχι για να φορτωθείτε ευθύνες, όπως το να διοργανώσετε ρεβεγιόν!

Αποφύγετε αυτό το περιττό άγχος. Αντίθετα, αδράξτε την ευκαιρία για βόλτες (το περπάτημα είναι πάντα η καλύτερη άσκηση για εσάς) και cocooning!

Προσέξτε ιδιαίτερα τι θα φάτε εάν πρόκειται να βγείτε έξω, όπως οφείλετε πάντα, και φυσικά -αν και οι μέρες είναι γεμάτες λιχουδιές- μην το παρακάνετε με τα γλυκά.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν ο νέος χρόνος σας βρει στο μαιευτήριο, γεγονός σαφώς χαρμόσυνο και ευοίωνο, θα έχετε κάτι να θυμάστε! Οι αναμνήσεις, άλλωστε, είναι τα πολυτιμότερα δώρα!

 

Ελληνικά
happy baby