Συμβουλές για γονείς

5 κινήσεις για ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ!

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

εγκυος και ρομαντισμόςΤο ότι είστε έγκυος δεν σημαίνει ότι σβήνει ο έρωτας ή ότι παύετε να είστε γυναίκα! Κρατήστε «αναμμένη» τη σπίθα με απλές ρομαντικές κινήσεις!

 

1. Αφήστε του post-it! Κάντε του μια πρωινή έκπληξη, γράφοντας στον σύντροφό σας ένα μήνυμα αγάπης σε ένα κίτρινο χαρτάκι που θα κολλήσετε στην κούπα που πίνει τον καφέ του, πάνω στο ψυγείο ή σε ένα σημείο που σίγουρα θα το δει. Έτσι, θα του θυμίσετε ότι ο έρωτας δεν γιορτάζεται μόνο μία φορά το χρόνο!

 

2. Στείλτε sms! Συνήθως οι άνδρες εκνευρίζονται όταν η καλή τους τους παίρνει συνέχεια τηλέφωνο! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να του στείλετε ένα μήνυμα στο κινητό για να του υπενθυμίσετε την παρουσία σας αλλά και να του γράψετε κάτι ρομαντικό! Ούτε τον διακόπτετε, αλλά και λέτε αυτό που θέλετε!

 

3. Ανάψτε κεριά! Το να γυρίσει ο καλός σας το βράδυ από τη δουλειά και να βρει χαμηλό φωτισμό, αναμμένα κεριά και γενικώς μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης είναι ένας λόγος να θυμηθεί γιατί σας ερωτεύτηκε, εκτός από το ότι κυοφορείτε το παιδί του! Τα κεριά δίνουν πάντα μια ρομαντική νότα στο χώρο, ακόμη και αν το φαγητό που υπάρχει στο τραπέζι είναι μια απλή σαλατίτσα ή φαγητό που παραγγείλατε απ’ έξω!

 

4. Γιορτάστε με κάθε ευκαιρία! Δεν χρειάζεται να πάρει ο καλός σας προαγωγή για να γιορτάσετε! Κουνήθηκε το μωρό; Κάνατε υπέρηχο και όλα είναι καλά; Ο καλός σας πέτυχε να κάνει μια καλή παρουσίαση στη δουλειά του; Γιορτάστε το! Τσουγκρίστε τα ποτήρια (εσείς αποκλειστικά με νεράκι!) κι ευχηθείτε τα καλύτερα!

 

5. Περπατήστε πιασμένοι χεράκι-χεράκι! Τι πιο ρομαντικό από το να βγείτε ένα βραδινό περίπατο πιασμένοι από το χέρι και να περπατήσετε! Εκτός από το ότι το περπάτημα σας κάνει καλό, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε τρυφερότητα αλλά και ρομαντισμό και παράλληλα να χαλαρώσετε από τις καθημερινές σκοτούρες!

 

Δείτε ακόμη: Και έγκυος... και σέξι!

 

 

happy baby