PersonalData

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ / ΧΡΗΣΤΩΝ

Η MAXIMUM EDITIONS ΜΕΠΕ  δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών /χρηστών του δικτυακού τόπου www.goneisonline.gr   και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα) όπως εκάστοτε ισχύουν. Για το λόγο αυτό δεν συγκεντρώνονται πληροφορίες που αφορούν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών παρά μόνο, εάν τις παρέχουν οι ίδιοι οικειοθελώς. Δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν προσωπικά δεδομένα για την πλοήγηση στην ιστοσελίδα ή για την πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Ο επισκέπτης/χρήστης χορηγεί στοιχεία του που συνιστούν προσωπικά δεδομένα μόνο εάν και εφόσον επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες μελών του goneisonline.gr η σε περίπτωση συμμετοχής σε κάποιον απο τους διαγωνισμούς. Στην περίπτωση αυτή ο επισκέπτης/χρήστης συμφωνεί ότι τα στοιχεία που υποβάλλει στο goneisonline.gr είναι πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβή και έγκυρα και ότι εάν τυχόν αλλάξουν θα ενημερώνει τη σχετική υπηρεσία του goneisonline.gr ώστε τα στοιχεία εγγραφής να διατηρούνται πλήρη, ορθά, αληθή, ακριβή και έγκυρα. Τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη που πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά είναι: όνομα χρήστη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικός πρόσβασης. Επίσης, κατά την διαδικασία εγγραφής παρέχεται στο χρήστη η δυνατότητα να δηλώσει εάν επιθυμεί να λαμβάνει από το goneisonline.gr  ενημερωτικό δελτίο (Newsletter) μέσω (email) στη δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποδεχόμενος τους όρους χρήσης αποδέχεται την αποστολή , ενημερωτικών δελτίων από συνεργαζόμενες εταιρείες, ή προωθητικό-ενημερωτικό μήνυμα μέσω SMS στο κινητό του τηλέφωνο, ή τηλεφωνική επικοινωνία στο σταθερό του τηλέφωνο για ενημέρωση νέων προϊόντων – υπηρεσιών  ή ταχυδρομικά στη διεύθυνσή του ενημερωτικά έντυπα – εκπτωτικά κουπόνια – δείγματα προϊόντων συνεργαζόμενων εταιρειών. Ο επισκέπτης δεν υποχρεούται να συμπληρώσει τα ως άνω στοιχεία που αποτελούν προσωπικά του δεδομένα, αλλά χωρίς τα πιο πάνω αναφερόμενα «υποχρεωτικά» στοιχεία  δεν θα μπορούσε να γίνει η εγγραφή του ως μέλος και θα δικαιούται απλά να περιηγηθεί στο δικτυακό τόπο, χωρίς τη δυνατότητα της διαδραστικότητας, δηλαδή θα έχει τα δικαιώματα και τις δυνατότητες του απλού επισκέπτη και όχι του εγγεγραμμένου χρήστη. Ειδικά για την υπηρεσία Newsletter εάν ο Χρήστης επιθυμεί την διακοπή της ενημέρωσης με Newsletter θα του δίνεται η δυνατότητα μέσα από το e-mail που θα λαμβάνει και θα έχει το Newsletter  να κάνει αυτόματη διαγραφή μόνο από την υπηρεσία αυτή. Εάν ο χρήστης επιθυμεί να διακοπεί συνολικά ή μερικά η επικοινωνία για προωθητικούς λόγους αρκεί να αποστείλει e-mail στην unsubscribe@goneisonline.gr όπου μπορεί να δηλώσει οποτεδήποτε τη σχετική επιθυμία του. Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήστη και γενικότερα τον λογαριασμό τους. Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το goneisonline.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδό τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης. Το goneisonline.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Ειδικά για την συμμετοχή του επισκέπτη/χρήστη σε κάποιον διαγωνισμό τα στοιχεία που καλείται υποχρεωτικά να συμπληρώσει είναι όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου,διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυσρομείου, ημερομηνία γέννησης πρώτου και δεύτερου παιδιού,  όνομα παιδιού, επώνυμο παιδιού. Με την εγγραφή του στο goneisonline.gr ο χρήστης συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία  MAXIMUM EDITIONS ΜΕΠΕ ως υπεύθυνης για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει η MAXIMUM EDITIONS ΜΕΠΕ για τη διενέργεια της επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της. Τα στοιχεία που θα υποβάλλει ο επισκέπτης/χρήστης στο goneisonline.gr θα διατηρηθούν σε βάση δεδομένων σε ένα διακομιστή (server) και θα τύχουν επεξεργασίας με αποκλειστικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών προς τους χρήστες και συγκεκριμένα για τη διάθεση σε αυτούς υλικού προσαρμοσμένου στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους, όπως αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία που γνωστοποιούν οι χρήστες και γενικότερα για την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης με αυτούς.

Ωστόσο, επειδή ενδέχεται τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν τα μηνύματα των χρηστών που αποστέλλονται μέσω διαδικτύου, συνιστάται στους χρήστες να μην αποστέλλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πληροφορίες που επιθυμούν να παραμείνουν απόρρητες.
Οι εγγεγραμμένοι χρήστες, καθώς και όσοι παρέχουν προσωπικά τους στοιχεία στο δικτυακό τόπο goneisonline.gr, έχουν το δικαίωμα να ζητούν και να λαμβάνουν από τη MAXIMUM EDITIONS ΜΕΠΕ τις ακόλουθες πληροφορίες : α) όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν , β) τους σκοπούς επεξεργασίας και τους τυχόν αποδέκτες, γ) τη διόρθωση των στοιχείων που τους που τηρούνται στο αρχείο, καθώς και το δικαίωμα να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για τα δεδομένα που τους αφορούν.
Οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση τη διαγραφή των στοιχείων τους, ανά πάσα στιγμή στέλνοντας email στο unsubscribe@goneisonline.gr διευκρινίζοντας αν επιθυμούν τη διαγραφή των στοιχείων από τη βάση δεδομένων του δικτυακού τόπου ή αν απλά επιθυμούν να μη λαμβάνουν ειδοποίηση  για κάποια ή κάποιες από τις προωθητικές επικοινωνίες που έχουν αποδεχθεί. 

Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες του goneisonline.gr συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συναινεί στην κατά τα ανωτέρω χρήση των προσωπικών του στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά πεδία.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Εάν οι επισκέπτες του goneisonline.gr χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες επικοινωνίας που τους παρέχει ο δικτυακός αυτός τόπος για να παράσχουν άλλες πληροφορίες πλην προσωπικών δεδομένων, όπως για παράδειγμα προτάσεις σχετικά με το δικτυακό τόπο ή ιδέες για διαφημίσεις και προϊόντα καθώς και οιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία, οι πληροφορίες, οι προτάσεις και ιδέες αυτές περιέρχονται στην κατοχή του goneisonline.gr με τη συναίνεση του επισκέπτη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν/αξιοποιηθούν από το goneisonline.gr ή την MAXIMUM EDITIONS ΜΕΠΕ  με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. αναπαραγωγή, τροποποίηση, κοινοποίηση σε τρίτους κλπ) για εμπορικούς ή μη σκοπούς, ο δε επισκέπτης που παρέχει τις εν λόγω πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες παραιτείται από οιοδήποτε δικαίωμα στις εν λόγω πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες που παρείχε οικειοθελώς καθώς επίσης παραιτείται από οποιοδήποτε δικαίωμα αποζημίωσης για τη χρήση του ως άνω υλικού από το goneisonline.gr.
Επίσης, οι απαντήσεις των επισκεπτών/χρηστών σε ψηφοφορίες που διεξάγει το goneisonline.gr πάνω σε επίκαιρα θέματα, καταγράφονται, αναλύονται και σχολιάζονται από το goneisonline.gr για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις θέσεις της κοινής γνώμης σε σχέση με τα ζητήματα που τίθενται προς ψηφοφορία. Το goneisonline.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα συλλογής και εκμετάλλευσης των στοιχείων αυτών και τα πορίσματα στα οποία οδηγείται αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία. Όσον αφορά στις ψηφοφορίες, το goneisonline.gr καθορίζει τους ειδικότερους όρους συμμετοχής στην ψηφοφορία και διατηρεί το δικαίωμα να την διακόψει οποτεδήποτε κατά τη διακριτική του ευχέρεια.

happy baby