Ρώτα το Χαμόγελο - Διαδυκτιακή εκπομπή απο "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

Το “Ρώτα το Χαμόγελο” είναι μια δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και απαριθμεί έως τώρα 20 εκπομπές.
Βασικός στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς και γενικό κοινό τόσο για σημαντικά ζητήματα στις ζωές των παιδιών στην Ελλάδα, όσο και σε απλά, καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζει ένα παιδί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημιούργησε τη συγκεκριμένη δράση, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες παιδιών, γονιών, εκπαιδευτικών, επιστημονικού προσωπικού για ενημέρωση και απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αξιοποιώντας τόσο τις νέες τεχνολογίες, ως βασικό εργαλείο εκπαίδευσης και ενημέρωσης όσο και την 20χρονη εμπειρία του σε ζητήματα παιδικής προστασίας και προάσπισης των δικαιωμάτων του παιδιού στην Ελλάδα, και την τεχνογνωσία που αυτή απέφερε στο επιστημονικό του προσωπικό. 

Οι Διαδικτυακές Εκπομπές “Ρώτα το Χαμόγελο” αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του κοινού που ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των παιδιών και ταυτόχρονα ένα εργαλείο διάδρασης με το κοινό, με τρόπο απλό και κατανοητό.

Περισσότερες Πληροφορίες: http://www.hamogelo.gr/gr/el/sas-endiaferei/

Παρακολουθείστε τις εκπομπές μας σε επανάληψη στο κανάλι μας στο Youtube --> https://www.youtube.com/playlist?list=PL1TbKE72X8N8H9DgaF7CCELtXktCZfdSw

happy baby