10 ομοιότητες των μωρών και των ανδρών!

ΕκτύπωσηΕκτύπωση

μπαμπάς με γιό αγκαλιάΕτοιμάζεστε να υποδεχθείτε όλο χαρά τον πελαργό, χωρίς να υποψιάζεστε ότι οι άνδρες και τα μωρά εμφανίζουν μερικές, κοινές, «ενοχλητικές» συνήθειες!

 

 

1. Και οι δύο δεν ντρέπονται να… «αεριστούν» ή να ρευτούν μπροστά σε κόσμο, ειδικά στην ουρά του σουπερμάρκετ, κάνοντάς σας παντού ρεζίλι!

 

2. Και οι δύο ενδέχεται να έχουν λίγα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού τους (εάν ο σύντροφός σας έχει πρόβλημα έντονης τριχόπτωσης), αλλά ο ένας από τους δύο μόνο ανησυχεί!

 

3. Παντού στο σπίτι υπάρχουν πεταμένες κάλτσες σε όλα τα μεγέθη; Ο μπαμπάς και το μωρό φαίνεται ότι συμμάχησαν ενάντια στις ζευγαρωμένες κάλτσες και στα τακτοποιημένα συρτάρια!

 

4. Και στους δύο πρέπει να δώσετε την υπόσχεση ότι θα τους ανταμείψετε εάν έρθουν μαζί σας στα μαγαζιά, χωρίς γκρίνια και κλάματα, όμως και πάλι θα χρειαστείτε ώρες μέχρι να βρείτε κάτι που να τους αρέσει!

 

5. Θα είστε η μόνη που θα πρέπει να επιμεληθεί το ντύσιμό τους όταν πάτε κάπου με επισημότητα και χάρη και θα αγωνιάτε όλη την ώρα μήπως λερωθούν ή μήπως είναι ντυμένοι πολύ βαριά! Αυτό σημαίνει ότι εκείνοι θα περάσουν καλά κι εσείς θα κοιτάζετε την ώρα για να γυρίσετε σπίτι!

 

6. Και οι δύο αποφασίζουν να τραβήξουν την προσοχή σας με τα καμώματά τους, τη στιγμή που κάθεστε να ξεκουραστείτε λίγο ή βλέπετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην τηλεόραση· μετά τους παίρνει ο ύπνος αλλά ξυπνούν μόλις επιχειρήσετε να αλλάξετε κανάλι!

 

7. Και οι δύο εκτιμούν ένα καλό γεύμα (είτε πολτοποιημένο είτε κανονικό!) αλλά κανένας από τους δυο τους δεν έχει ιδέα πόσο σας κόστισε σε χρόνο και κόπο! Δουλειά τους είναι μονάχα να τρώνε, να σας κάνουν κριτική και δεν πλένουν καν τα πιάτα!

 

8. Και οι δύο λατρεύουν το στήθος σας, για διαφορετικούς, βεβαίως, λόγους ο καθένας!

 

9. Και οι δύο θέλουν αμέριστη στοργή και φροντίδα, γιατί αλλιώς συνεχώς παραπονιούνται (με τον τρόπο του ο καθένας) ότι τους παραμελείτε! Και φυσικά έχουν πάντα τον τρόπο να σας… τουμπάρουν με τις γκριμάτσες τους, τις αγκαλιές, τα φιλιά ή ακόμη και με την γκρίνια τους.

 

10. Και οι δύο συχνά θα σας φτάνουν στα όριά σας, με τα καμώματά τους, όμως, κάθε φορά που θα τους σκέφτεστε θα αναπολείτε τις χαρές που σας δίνουν και τις όμορφες στιγμές μαζί τους και δεν θα μπορείτε ούτε λεπτό μακριά τους!

 

happy baby